ExtendaGo Kassasysteem

Point of Sale

Eenvoudig verkopen

Met onze alles-in-één POS-oplossing kun je moeiteloos je hele bedrijf beheren, betalingen accepteren en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit klantenservice bieden. Het maakt niet uit of je nu een kleine winkel hebt of een grote retailketen runt, onze oplossing is volledig schaalbaar en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Bovendien bieden we uitgebreide training en ondersteuning, zodat je altijd het meeste uit onze oplossing kunt halen en kunt genieten van naadloze bedrijfsprocessen.
  • Click & collect-functie
  • Loyaliteitsfuncties waardoor klanten blijven terugkomen
  • Realtime updates over activiteiten in de winkel
  • Uitgebreid voorraadbeheer

Gebouwd rond klantervaring

Met onze POS heb je een uniforme verkooptool in handen, die speciaal is ontwikkeld om het dagelijkse verkoopproces voor zowel kleine start-ups als wereldwijde ketens te optimaliseren. De intuïtieve functies zijn gebaseerd op de uitgebreide ervaring en expertise van ons team. Het biedt een reeks functionaliteiten die gericht zijn op het verbeteren van de klantervaring en het samenvoegen van essentiële functies voor efficiënt verkopen.

Gebruik dezelfde oplossing op verschillende apparaten

Met onze flexibele, mobile-first oplossing is het mogelijk om traditionele bemande kassa’s, zelfscankassa’s of mobiele kassa’s te gebruiken. Het responsieve design zorgt ervoor dat jij, je medewerkers en klanten van dezelfde geweldige ervaring kunnen profiteren op elk iOS-apparaat.
extendago-ups-icons-2022-pos-real-time-information-png

Realtime informatie

Houd je verkoopstrategie op peil door altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie over je voorraad, producten en klanten. Met onze perfecte tool kun je je voorraad upsellen en beheren zonder ook maar één moment te missen.
extendago-ups-icons-2022-pos-catalog-product-details-png

Cloudgebaseerde inventaris

Verbeter je verkoop met directe toegang tot je inventaris in de cloud. Verkoop elk product, waar dan ook en op elk moment van de dag. Scan eenvoudigweg een barcode voor gedetailleerde productinformatie.
extendago-ups-icons-2022-pos-store-locator-png

Winkelzoeker

Onze winkelinstelling is zeer configureerbaar, waardoor het gemakkelijk is om alle winkels en voorraadlocaties te bekijken. Je kunt de huidige voorraadniveaus op meerdere locaties tegelijkertijd weergeven.
extendago-ups-icons-2022-pos-personalized-service-png

Persoonlijke service

Houd klantvoorkeuren en bestelgeschiedenis in real time bij om gepersonaliseerde winkelervaringen te bieden en uitstekende service te leveren die jouw klanten verdienen.
extendago-ups-icons-2022-pos-designed-with-the-user-in-mind-png

Gebruikersgericht ontwerp

De intuïtieve interface en efficiënt design maken taken gemakkelijk uit te voeren. Werknemers hebben toegang tot specifieke functies dankzij de beheerderinstellingen.
extendago-ups-icons-2022-pos-digital-receipts-png

Digitale bonnen

Maak gebruik van de nieuwste technologie bij het afrekenen met digitale ontvangstbewijzen voor alle soorten transacties, waaronder op afstand betalen, zelfscankassa’s en traditionele methoden.
extendago-ups-icons-2022-pos-payments-integration-png

Betalingen en integratie

We maken het integreren van internationale en lokale betalingsservices makkelijk, zodat je digitale en contactloze betalingen kunt accepteren. Dit omvat opties zoals aanbiedingen, cadeaukaarten, loyaliteitsprogramma’s, digitale bonnen en facturen.
extendago-ups-icons-2022-pos-cloud-based-technology-png

Cloudgebaseerde technologie

Onze systemen worden in de cloud uitgevoerd, wat betekent dat je kunt profiteren van de nieuwste technologie zonder grote investeringen. Alles wat je nodig hebt is een iOS-apparaat en een internetverbinding.
extendago-ups-icons-2022-pos-ongoing-support-png

Ondersteuning en training

We begeleiden je gedurende het hele proces en werken samen met lokale leveranciers om ervoor te zorgen dat je naadloos gebruik kunt maken van ons POS-systeem. We bieden volledige systeemtraining om ervoor te zorgen dat je het meeste uit onze diensten haalt voor jouw bedrijf.

Plug & play-app voor iOS

Leuk dat je onze alles-in-één POS-oplossing wilt downloaden! Je kunt eenvoudig aan de slag door de app te downloaden in de App store. De app is heel flexibel en kan worden aangepast aan jouw unieke bedrijfsbehoeften. Je kunt zelfs andere apps uit de ExtendaGO-productfamilie toevoegen om de app verder aan te vullen.

We willen ervoor zorgen dat je altijd krachtige, veilige prestaties hebt, daarom hebben we gekozen voor het meest betrouwbare besturingssysteem: iOS! Dit platform staat bekend om zijn geweldige gebruikerservaring, eersteklas prestaties en robuuste beveiliging, wat perfect past bij retailers die gaan voor kwaliteit.

Schaalt met je mee

Onze cloud-gebaseerde point of sale is zeer schaalbaar en past zich gemakkelijk aan de groei van je bedrijf aan. Dit betekent dat je nooit beperkt bent door je POS-systeem en altijd de mogelijkheid hebt om je activiteiten uit te breiden.

Automatische updates

Onze POS is een eenvoudige plug & play SaaS-oplossing die voortdurend wordt ontwikkeld om jouw succes te garanderen. Door continue upgrades heb je automatisch en direct toegang tot nieuwe functies en updates.