Over Retail ICT

Ons verhaal

Retail ICT is op een missie

Bij Retail ICT is onze missie om onze klanten te voorzien van de beste Point-of-Sale oplossingen en service, zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen en hen te helpen hun bedrijf te laten groeien door middel van innovatieve technologieën en persoonlijke ondersteuning. We zijn er trots op dat we onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden, van hardware tot software, van installatie tot onderhoud.

Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzame relaties met onze klanten. We willen fungeren als een betrouwbare en transparante partner die meedenkt met de wensen en behoeften van onze klanten. Door ons te blijven richten op kwaliteit, service en innovatie, willen we ons onderscheiden van de concurrentie en onze positie als marktleider behouden.

Kortom, onze missie is om onze klanten te helpen bij het runnen van hun bedrijf en hen te voorzien van veilige, betrouwbare en innovatieve Point-of-Sale oplossingen en ondersteuning.

Visie

We willen de beste oplossingen bieden die passen bij de wensen en behoeften van onze klanten, zonder concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en hen te laten profiteren van de nieuwste technologieën, terwijl we tegelijkertijd de integriteit en vertrouwelijkheid van hun gegevens beschermen.

We streven naar duurzame relaties met onze klanten en willen als een betrouwbare partner fungeren. Door voortdurend te blijven innoveren en ons te richten op kwaliteit en service, willen we ons onderscheiden van de concurrentie en onze marktpositie te behouden. We geloven dat door het aanbieden van veilige en toegankelijke Point-of-Sale oplossingen, we onze klanten kunnen helpen om hun bedrijf te laten groeien en hun doelen te bereiken.

DigiTrust_2021_Keurmerken_ISO9001-metRvA
19.280-DigiTrust-ISO27001-keurmerk
19.293-DigiTrust-NEN7510-keurmerk

Geschiedenis

Waarom Retail ICT is opgericht

Retail ICT is opgericht om de beste Point-of-Sale oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de Point-of-Sale omgevingen en hebben de nodige kennis opgebouwd om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen.

We begrijpen dat een kassa-systeem superbelangrijk is voor onze klanten. Daarom blijven we onze oplossingen verbeteren en houden we nieuwe technologieën goed in de gaten. Dit gecombineerd met onze kwalitatieve klantenservice krijgen onze klanten altijd de beste oplossingen.