Digitale Menuborden

Altijd geinformeerd

Digitale Menuborden

Digitale menuborden zijn een moderne manier om menu’s en prijzen te presenteren in de horeca- en cateringindustrie. In tegenstelling tot traditionele statische menukaarten, kunnen digitale menuborden worden gebruikt om dynamische en aantrekkelijke inhoud te tonen die de aandacht van klanten trekt en hun eetervaring verbetert.
  • Stel je scherm binnen enkele seconden in
  • Geen technische kennis vereist
  • Gemakkelijk te beheren en in te plannen
  • Altijd ondersteuning door professionals

Gebouwd rond klantervaring

Door het gebruik van digitale menuborden kunnen restaurants en cafés gemakkelijk hun menu’s aanpassen en bijwerken, en snel speciale aanbiedingen of seizoensgebonden gerechten promoten. Bovendien kunnen digitale menuborden helpen om de verkoop te stimuleren door het tonen van aantrekkelijke afbeeldingen en video’s van gerechten en drankjes, waardoor klanten worden verleid om meer te bestellen.

Gratis apps laten je schermen opvallen

Met onze digitale menuborden voor horeca en restaurants voeg je eenvoudig dynamische en flexibele content toe aan je schermen. Kies uit een grote verscheidenheid aan populaire services en toon nuttige en aandacht trekkende inhoud die je gasten zeker zullen waarderen. Het beste is dat het slechts een paar klikken kost om het op het scherm te krijgen, zodat je snel en gemakkelijk je menu’s en promoties kunt bijwerken en je klanten een optimale ervaring biedt.
media-seconds

Toon je media in seconden

Maak je boodschap onvergetelijk met onze digital signage oplossing die de kracht van video’s en afbeeldingen benut. Of je nu producten wilt tonen of complexe concepten wilt uitleggen, onze oplossing biedt de mogelijkheid om content op een boeiende en memorabele manier te presenteren, waardoor je publiek betrokken blijft en je boodschap blijft hangen.
schedule-management

Eenvoudige planning en beheer

Bereik de juiste kijkers op het juiste moment met verschillende content schema’s. Onze digital signage oplossing maakt het eenvoudig om op het meest geschikte moment de juiste informatie te tonen, of het nu specifieke promoties of nieuwsupdates zijn. Wees flexibel en precies in het afstemmen van je content op de behoeften van je doelgroep.
free-widgets

Gratis apps & ontwerpen

Toon interessante en praktische content die waardevol is voor je publiek. Onze oplossing stelt je in staat om content te creëren en te beheren die aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep, of het nu gaat om productinformatie, promoties of nieuws. Zo bereik je niet alleen je doelen, maar bied je ook een geweldige klantervaring.