Digitale Informatieschermen

Ongelooflijk eenvoudig

Digitale Informatieschermen

Digital Signage is eigenlijk gewoon een manier om informatie of content weer te geven op digitale displays. Hiermee kun je op een dynamische en aantrekkelijke manier informatie en content presenteren aan een publiek. Het is dus een vorm van visuele communicatie die wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het delen van informatie, het adverteren van producten of het promoten van speciale aanbiedingen.
  • Stel je scherm binnen enkele seconden in
  • Geen technische kennis vereist
  • Gemakkelijk te beheren en in te plannen
  • Altijd ondersteuning door professionals

Gebouwd rond klantervaring

Met onze Digitale Informatieschermen heb je een uniek product in handen dat volledig is gebouwd rondom de klantervaring. Onze oplossing is ontworpen om een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring te bieden, zodat je snel en gemakkelijk aantrekkelijke content op je schermen kunt tonen. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming runt, met onze digitale informatieschermen creëer je moeiteloos een indrukwekkende digitale signage ervaring voor je publiek.

Gratis apps laten je schermen opvallen

Met onze oplossing is het eenvoudig om dynamische en flexibele content toe te voegen aan je schermen. We bieden een grote verscheidenheid aan populaire services waarmee je nuttige en aandacht trekkende inhoud kunt tonen die je publiek zal waarderen. Het beste is dat het slechts een paar klikken kost om het op het scherm te krijgen.
media-seconds

Toon je media in seconden

Maak je boodschap onvergetelijk met onze digital signage oplossing die de kracht van video’s en afbeeldingen benut. Of je nu producten wilt tonen of complexe concepten wilt uitleggen, onze oplossing biedt de mogelijkheid om content op een boeiende en memorabele manier te presenteren, waardoor je publiek betrokken blijft en je boodschap blijft hangen.
schedule-management

Eenvoudige planning en beheer

Bereik de juiste kijkers op het juiste moment met verschillende content schema’s. Onze digital signage oplossing maakt het eenvoudig om op het meest geschikte moment de juiste informatie te tonen, of het nu specifieke promoties of nieuwsupdates zijn. Wees flexibel en precies in het afstemmen van je content op de behoeften van je doelgroep.
free-widgets

Gratis apps & ontwerpen

Toon interessante en praktische content die waardevol is voor je publiek. Onze oplossing stelt je in staat om content te creëren en te beheren die aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep, of het nu gaat om productinformatie, promoties of nieuws. Zo bereik je niet alleen je doelen, maar bied je ook een geweldige klantervaring.