Oplossingen

Onze oplossingen

We bieden innovatieve oplossingen om retailers, horecaondernemingen en andere bedrijven te helpen hun verkoopproces te verbeteren. Onze digitale menuborden, digitale informatieschermen en Point-of-Sale oplossingen zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de klantervaring te verbeteren.

Onze digitale menuborden bieden een dynamische manier om menu's te presenteren en kunnen gemakkelijk worden geüpdatet met actuele aanbiedingen en prijzen. Hierdoor kunnen klanten snel en eenvoudig een bestelling plaatsen en wordt het personeel ontlast.

Met onze digitale informatieschermen kunnen bedrijven belangrijke informatie aan hun klanten presenteren, zoals nieuwsberichten, weerberichten of speciale aanbiedingen. Deze schermen zijn uitermate geschikt voor bedrijven die willen communiceren met hun klanten in een wachtruimte, lobby of andere openbare ruimte.

Onze Point-of-Sale oplossingen maken het mogelijk om betalingen aan te nemen en de voorraad bij te houden met één uniforme verkooptool. Onze software is flexibel en kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Onze oplossingen zijn cloud-native, schaalbaar en ontwikkeld met de hoogste beveiligingsniveaus in zowel online als offline omgevingen.

We leveren niet alleen software-oplossingen, maar bieden we ook de benodigde hardware, zoals scanners, printers en betaalterminals. Dit zorgt ervoor dat onze klanten één aanspreekpunt hebben voor hun verkoopoplossingen en dat alles naadloos op elkaar aansluit. Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en zorgen ervoor dat al onze oplossingen voortdurend worden ontwikkeld om onze klanten succesvol te maken.