Contact

Contact met Retail ICT

Persoonlijke ondersteuning

Bij Retail ICT geloven we dat persoonlijke ondersteuning en klanttevredenheid van het grootste belang zijn. Onze medewerkers zijn dan ook altijd bereid om onze klanten te helpen en te woord te staan, of het nu gaat om vragen over onze producten of om problemen die ze ondervinden met hun Point-of-Sale systemen.

 

Klanttevredenheid

We begrijpen dat problemen met kassa-systemen zeer urgent kunnen zijn en invloed kunnen hebben op de bedrijfsvoering van onze klanten. Daarom hebben we een toegewijd en deskundig team van medewerkers die altijd paraat staan om onze klanten te helpen bij eventuele problemen en storingen.
Onze klanten kunnen rekenen op snelle en effectieve oplossingen en kunnen altijd vertrouwen op onze expertise en persoonlijke ondersteuning. Door ons te focussen op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, willen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd de beste service krijgen en hun bedrijf zorgeloos kunnen runnen met onze veilige en betrouwbare Point-of-Sale oplossingen.

Neem contact met me op

We willen de beste oplossingen bieden die passen bij de wensen en behoeften van onze klanten, zonder concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en hen te laten profiteren van de nieuwste technologieën, terwijl we tegelijkertijd de integriteit en vertrouwelijkheid van hun gegevens beschermen.
    * Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

    Geschiedenis

    Waarom Retail ICT is opgericht

    Retail ICT is opgericht om de beste Point-of-Sale oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de Point-of-Sale omgevingen en hebben de nodige kennis opgebouwd om onze klanten te voorzien van hoogwaardige oplossingen.

    We begrijpen dat een kassa-systeem superbelangrijk is voor onze klanten. Daarom blijven we onze oplossingen verbeteren en houden we nieuwe technologieën goed in de gaten. Dit gecombineerd met onze kwalitatieve klantenservice krijgen onze klanten altijd de beste oplossingen.